Incompanytraining

Het is mogelijk om een incompany training aan te bieden die op maat gemaakt kan worden van de wensen van uw organisatie. Wij hebben 14 jaar ervaring met het geven van trainingen, zowel ter introductie, alsook verdiepend. Onze trainingen worden goed gewaardeerd door de instellingen waar wij trainingen verzorgen, zoals bij Winnock, Skils, Gouden Hart Ziekenhuis, Amphia Ziekenhuis, Vogellanden, Windesheim, Molemann, Altrecht, PsyQ, PuntP, het UMCG en vele anderen.

Cursussen in ACT
Cursussen hebben een minimum van één dag (6 uur), maar hebben bij voorkeur een omvang van ten minste twee dagen. De inhoud van de cursus kan afgestemd worden op de behoeften van uw instelling. Er geldt een minimum van 8 deelnemers. De kosten per deelnemer bedragen 195 euro per cursusdag. Voor grotere groepen bieden wij korting. Het is in bepaalde gevallen mogelijk voor een training accreditatie aan te vragen bij  beroepsverenigingen (NIP, FGzP, VGCt, NVvP, VRA e.d.). Kosten voor accreditatie (zowel de kosten die betaald moeten worden aan de accrediterende beroepsvereniging als een vergoeding voor de administratieve afhandeling) zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. Geaccrediteerde cursussen stellen eisen aan het aantal deelnemers en het aantal trainers.

Bij de prijs van een incompanytraining is niet inbegrepen: reiskosten van de trainer(s), zaalhuur, kosten van te lezen literatuur en eventuele handouts. Handouts worden kosteloos (digitaal) door ons aangeleverd. Wanneer uw organisatie zich op meer dan een uur reizen van onze thuislocatie bevindt zal reistijd gerekend worden, à 55 euro per uur. Over onze diensten hoeft geen BTW te worden betaald. Facturatie dient op 1 facturatieadres plaats te vinden. 

Evaluatie van incompanytrainingen
Dit was de feedback die Jacqueline van Zorg van de Zaak kreeg na een introductiecursus in het najaar van 2019:
Wat zijn volgens u de sterke punten van deze training?
– Het zelf oefenen met de theorie in de praktijk.
– Jacqueline heeft veel expertise en staat duidelijk boven de stof. Ze heeft een prettige manier van lesgeven.
– Grote deskundigheid van trainer en bruikbaarheid in de praktijk.
– Rustige uitleg door de trainster en het oefenen met de verstrekte informatie.
– Veel oefenen, begrijpelijke uitleg en het feit dat Jacqueline zelf ook interventies demonstreerde.
De training werd beoordeeld met een 8.6. De complete evaluatie kunt u hier inzien: Evaluatie Zorg van de Zaak najaar 2019.

Vraag een offerte aan of informeer vrijblijvend via aanmelding.