Incompanytraining

Het is mogelijk om een incompany training aan te bieden die op maat gemaakt kan worden van de wensen van uw organisatie. De kosten van een dergelijke training hangen af van het aantal  deelnemers en de reistijd van de docent(en) naar uw organisatie. Bij de prijs van een incompanytraining is niet inbegrepen: reiskosten van de trainer(s), zaalhuur, kosten van te lezen literatuur en eventuele handouts. Wanneer gewerkt wordt met een literatuurklapper zal de oorspronkelijke inhoud (één kopie) kosteloos door ons aangeleverd worden. Wanneer uw organisatie zich op meer dan een uur reizen van onze thuislocatie bevindt zal reistijd gerekend worden, à 55 euro per uur. Over onze diensten hoeft geen BTW te worden betaald. Facturatie dient op 1 facturatieadres plaats te vinden. 

Cursussen in ACT
Cursussen hebben een minimum van één dag (6 uur), maar hebben bij voorkeur een omvang van ten minste drie dagen. Er geldt een minimum van 8 deelnemers. De kosten per deelnemer bedragen 200 euro per cursusdag. De inhoud van de cursus kan afgestemd worden op de behoeften van uw instelling. In overleg en afhankelijk van het aantal deelnemers kan met 1 of 2 trainers worden gewerkt.
Het is in bepaalde gevallen mogelijk voor bovenstaand aanbod accreditatie aan te vragen bij  beroepsverenigingen (NIP, FGzP, VGCt, NVvP, VRA e.d.). Kosten voor accreditatie (zowel de kosten die betaald moeten worden aan de accrediterende beroepsvereniging als een vergoeding voor de administratieve afhandeling) zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. Geaccrediteerde cursussen stellen eisen aan het aantal deelnemers en het aantal trainers.

Vraag een offerte aan of informeer vrijblijvend via aanmelding.