Eéndaagse workshop: Uit je hoofd! Workshop over defusie

Datum25 mei 2018
Tijd: 9.30 tot 17.15 uur.
Locatie:   Hotel en conferentielandgoed Blooming te Bergen (NH).
Hotel Blooming is goed bereikbaar per auto en per OV i.c.m. een (OV) fiets.
Kosten:  325 euro, inclusief lunch. Je kunt deze workshop volgen in combinatie met de workshop Zelf op 26 mei. Voor het volgen van de combinatie van de twee workshops krijg je korting. Zie de pagina combinatie workshops.

Vooropleiding: Cursisten hebben ten minste een tweedaagse cursus ACT gedaan of beschikken over vergelijkbare kennis en ervaring.

Inhoud:  Fusie en defusie zijn lastige processen om op gang te brengen, omdat het denken uitnodigt  in te gaan op de inhoud, waardoor we uit het proces gehaald worden. Om je te helpen het onderscheid met het uitdagen van gedachten beter te maken, gaan we kort in op de relatie tussen deze processen en de Relational Frame Theory.

Doelstelling: In deze workshop leer je de processen van fusie en defusie te herkennen bij de client, word je geholpen bij de meest voorkomende valkuilen en leer je verschillende interventies toe te passen.

Accreditatie kan in overleg worden aangevraagd.

Literatuur (wordt toegezonden):
J. A-Tjak &  De Groot F. (2015) Hoofdstuk 4: Cognitieve Defusie. In: A-Tjak, J.  (Red.). Acceptance and Commitment Therapy. Theorie en praktijk. Houten: Bohn Stafleu Van Loghum
J.B. Luoma, S.C. Hayes & R.D. Walser. Hoofdstuk 3: Cognitieve fusie ondermijnen. In: Luoma, J.B., Hayes S.C. en Walser R. D. (2008) Leer ACT! Vaardigheden voor therapeuten. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

De studiebelasting bestaat uit 6 uren aanwezigheid en 5 uren thuisstudie

Voor aanmelding : zie pagina Aanmelden. Het is mogelijk deze workshop te volgen in combinatie met onze workshop Zelf op 26 mei 2018. De combinatie wordt met korting aangeboden. Zie de pagina Combinatie workshops. Er zijn nog plaatsen vrij.

Er bestaat een mogelijkheid om op eigen kosten te overnachten in het Bloominghotel. U kunt hierover contact opnemen met www.blooming-hotels.com.